Voegwerk

Bij Voegersbedrijf Timmermans kunt u terecht voor alle soorten voegwerk, grijs,wit, zwart en nog meerdere kleuren is bij ons geen probleem. Voor er gevoegd wordt worden er meerdere voegkleuren aangebracht waar na de klant dan een keuze kan maken. Er zijn verschillende soorten voegwerk, platvol gevoegd, terugliggende voeg, pointervoegwerk (voegroller).

Het oppervlak van uw gevel bestaat voor ongeveer 25 procent uit voegwerk. De staat van het voegwerk bepaalt dus in grote mate het totale aanzicht van uw woning. Voegwerk herstellen is vooral nodig als beschadiging of verkleuring van het voegwerk is opgetreden. Slecht voegwerk kan veel gevel problemen veroorzaken zoals vochtdoorslag, scheurvorming en mos- en algengroei.

Tegenwoordig werken wij veel met Terraq voegzand dit is iets van de laatste jaren,  de kwaliteit van de voeg maakt of breekt het aangezicht van elk bouwwerk. Neem in deze geen risico, vraag voor de voegwerkzaamheden Voegersbedrijf Timmermans voor meer informatie wij maken gebruik van de beste kwaliteit grondstoffen voor de voegspecie.

Terraq Voegzand Antraciet -Zwart is een voegzand waaraan hoogwaardige kleur- en hulpstoffen zijn toegevoegd. Dit is de basis voor een perfect antraciet-zwarte  voeg, waarmee de kleurechtheid, ook op lange termijn gegarandeerd kan blijven.

voegwerk-op-kleur-1

Voegwerk op kleur Terraq voegzand

Wij zorgen er altijd voor dat de verhouding zand/cement/water constant is om geen kleurverschillen in de voeg te krijgen. Een goede menging van de grondstoffen is voor de bereiding van voegspecie van groot belang, wij gebruiken hiervoor dan ook een z.g.n. HST dwangmenger om de menging van zand/cement/water goed te laten verlopen.

20170524_070701

521372

pointervoeg